҉ ҉ ҉     ОСНОВНА ШКОЛА БРАНКО РАДИЧЕВИЋ ВЕЛИКА МОШТАНИЦА     ҉ ҉ ҉

Дешавања

 
 

17. октобар 2017.

Посета Ботаничкој башти  
 
 

 
 
 

10. октобар 2017.

Поводом Дана ослобођења Велике Моштанице, ученици млађих разреда наше школе су положили цвеће на споменик палим борцима. Ученици старијих разреда су са својим наставницима припремили пригодан програм који је изведен у просторијама школе.  
 
 

 
 
 

05. октобар 2017.

У организацији Градске општине Чукарица одржана је радионица „Тинејџерски ставови“. Овог пута ученици наше школи су имали прилику да разговарају заједно са писцем Душаном Пејчићем о својим тинејџерским ставовима. Испред општине Чукарица, ученике је поздравио координатор Волонтерског сервиса Милош Јовановић.
Општина Чукарица је овом приликом донирала комплет књига школској бииблиотеци, у циљу популаризације читања код тинејџера.  
 
 

 
 
 

03. октобар 2017.

На предлог Савета родитеља, а у организацији ФК Велика Моштаница, на фудбалском терену су организиване спортске активности за ученике наше школе. Дечаци су играли фудбал а девојчице Између две ватре. Спортски дан је планиран за 21. септембар - Малу Госпојину, али због лошег времена је одложен. ФК Велика Моштаница је обезбедио сокове за сву децу и пехаре за победнике. Овом приликом се захваљујемо челницима фудбалског клуба.  
 
 

 
 
 

01. септембар 2017.

Свечани пријем ученика првог разреда је почео у 11:00 часова, приредбом коју је припремила учитељица Љиљана Бошковић са ученицима другог разреда. Након приредбе директор је поздравио родитеље, а свим ученицима је пожелео добродошлицу. Затим су учитељи Валентина Савковић и Милован Ивановић извршили прозивку првака.  
 
 

 
 
 

17. и 18. јун 2017.

На иницијативу ФК Велика Моштаница, уз сагласност Савета родитеља ОШ „Бранко Радичевић“, организоване су спортске активности за ученике наше школе. Првог дана је одржан турнир у малом фудбалу. За екипе и учеснике су захваљујући ГО Чукарица обезбеђени пехари, сокови и сендвичи. У паузи је одиграна утакмица између наставног особља ОШ „Бранко Радичевић“ и ОШ „Милун Јакшић“. Колектив ОШ „Милун Јакшић“ из места Бање је посетио нашу школу, а ми смо били почаствовани тиме што смо могли да угостимо наше колеге са Косова и Метохије. Другог дана је организован крос за све пријављене ученике. Најбољим такмичарима из сваке категорије су додељене медаље.  
 
 

 
 
 

2. јун 2017.

На спортском терену наше школе предавачи удружења Профи тим, где је био постављен Мобилни едукативни саобраћајни полигон, су упознали децу са основним правилима безбедног понашања у саобраћају. На полигону ученици су имали могућност да учествују у вежби и као возачи и као пешаци како би што лакше савладали правила у саобраћају.  
 
 

 
 
 

9. мај 2017.

У оквиру акције ЈКП „Паркинг сервис“-а Београда „Ђаци вас моле успорите поред школе“, а у сарадњи са Саобраћајном полицијом, у ОШ „Бранко Радичевић“ у Великој Моштаници, одржано је предавање на тему „Безбедност ученика у саобраћају“ и тим поводом ученицима првог разреда су подељени светлоодбојни заштитни прслуци „Безбедно до школе“  
 
 

 
 
 
почетак стране
ОШ „Бранко Радичевић“ Велика Моштаница